Reduceri! Reduceri!
Folie profesionala Ginegar

Folie profesionala Ginegar (ISRAEL)

0 out of 5

Prețul inițial a fost: 23,00 lei.Prețul curent este: 22,00 lei.

Folie profesionala Ginegar este disponibila in aproape toate marimile de la 2,2 m pana la 17 m.
Trei ani garantata (rezista 6-7 ani), 150 microni, transparenta sporita,randament foarte bun in serele cu rasaduri unde este nevoie de o captare totala a soarelui, stabilizat anti UV, cu efect anti praf/zapada, termicitate si difuzie suplimentare, in anotimpul de vara necesita umbrirea (varuirea) foliei.

Atentie! pret/kg (adaugati in cos la cantitate cate kg vreti sa achizitionati)

Descriere

Folie profesionala Ginegar

Folie profesionala Ginegar este disponibila in aproape toate marimile de la 2,2 m pana la 18 m.
Avem disponibile 2 grosimi: 150 microni / 180 microni. Folia de 150 de microni, beneficiaza de o garantie de 3 ani (durata de viata 7-8 ani), iar varianta de 180 microni are o grantie de 4 ani (durata de viata 8-12 ani).

Transparenta sporita,randament foarte bun in serele cu rasaduri unde este nevoie de o captare totala a soarelui, stabilizat anti UV, cu efect anti praf/zapada, termicitate si difuzie suplimentare, in anotimpul de vara necesita umbrirea (varuirea) foliei.

Transmisia luminii – spectru lungimilor de unda ce traverseaza folia este esentiala pt culturi. Fotoselectivitatea asigurata de foliile GINEGAR conduce la performante si recolte maxime.
Difuzia luminii – imbunatateste randamentul fotosintezei, mai ales in serele inalte, cu culturi palisate.
Efectul termic – foliile cu aditivi care retin radiatia inflarosie impiedica o parte din radiatia termica sa se piarda in atmosfera, mentin o temperatura mai ridicata la nivelul foliajului si plantele mai uscate, economisesc cheltuielile cu incalzirea.
Efectul anti praf/zapada – fabricarea in 5 straturi permite includerea in stratul exterior a unui aditiv care face folia mai lucioasa, astfel praful/zapada nu se lipesc si aluneca usor, marind astfel intensitatea luminii transferate.
Efectul anti-ceata – reduce formarea cetii in sere, se reduc astfel sansele de aparitie ale unor boli ca Fitoftora si Botrytis si creste transmisivitatea luminii in sere la primele ore ale diminetii.

Atentie! pret/kg 

 

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Folie profesionala Ginegar (ISRAEL)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *