Reduceri! Stoc epuizat Reduceri!

Banda picurare Tapeline 3000 m.l.

0 out of 5

Prețul inițial a fost: 530,00 lei.Prețul curent este: 490,00 lei.

Banda picurare Tapeline 3000 m

Lungime: 3000 m

Grosime perete banda: 6 mil

Distanta intre orificii: 10 cm

Debit: 1,5 l/h

Diametru: 16 mm

Presiunea maxima: 0,85 bar

Stoc epuizat

Descriere

DESCRIERE
Banda picurare TAPELINE 6 MIL 3000 M

Kit de picurare TAPELINE 6 mil / 10 cm / 3000 m este fabricat prin extrudare, nu are lipiri, injectari, ceea ce ii confera o mai mare siguranta.

Debit: 1.5 l/h

CARACTERISTICI: Orificiile tubului de picurare si sistemului de labirinturi nu permit patrunderea insectelor sau infundarea. Permite aplicarea precisa a ingrasamintelor la nivelul radacinilor. Irigare cu costuri reduse: Reduce cu cca. 50% consumul de apa in comparatie cu irigarea clasica. Permite uniformitatea ridicata de distribuire a apei. Reduce costurile cu energia folosita la pomparea apei. Sistemul foliar ramane uscat in timpul irigarii ceea ce duce la un consum redus de pesticide.

INSTALARE: Se instaleaza cu dungile albastre in sus pentru a ajuta autocuratirea acestuia. La instalare aveti grija ca tubul de picurare sa fie fara rasuciri. In cazul in care apa contine mari cantitati de impuritati recomandam instalarea unui filtru de impuritati. INTRETINERE: Se va feri de lovituri sau alte interventii mecanice. Se recomanda introducerea in tub doar a ingrasamintelor dizolvabile integral.

Informații suplimentare

Greutate 3000 g
0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Banda picurare Tapeline 3000 m.l.”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *