Stoc epuizat
Fungicid Biohealth WSG

Fungicid Biohealth WSG

0 out of 5

130,00 lei

Fungicid Biohealth WSG, amestec de tulpini selecţionate de Trichoderma harzianum, acizi humici şi extract de alge (Ascophyllum nodosum) previne apariţia agenţilor fitopatogeni cu transmitere prin sol.

Stoc epuizat

Category: Fungicide Tags: ,

Descriere

Fungicid Biohealth WSG

Fungicid Biohealth WSG, amestec de tulpini selecţionate de Trichoderma harzianum, acizi humici şi extract de alge (Ascophyllum nodosum) previne apariţia agenţilor fitopatogeni cu transmitere prin sol, cum ar fi: Phythium, Phytphthora, Rizoctonia sau Fusarium.

Trichoderma împiedică răspândirea acestor agenţi fitopatogeni. Trichoderma a dezvoltat numeroase mecanisme, atât pentru prevenirea atacului de fitopatogeni cât şi pentru favorizarea creşterii plantei şi rădăcinilor. Trichoderma harzianum produce, în perioada de creştere, un strat de exudat în zona rizosferei, formând o barieră biologică împotriva agenţilor fitopategeni cu transmitere prin sol.

La plantele afectate, BioHealth TH WSG nu are efect, deoarece produsul nu poate urmării agentul fitopatogen în interiorul plantei.

Ca urmare, BioHealth TH WSG trebuie utilizat ca un ameliorator de sol sau fortifiant al plantei (preventiv), în nici un caz ca un fungicid împotriva agenţilor fitopatogeni (curativ).

Avantaje
» distruge hifele majorităţii agenţilor fitopatogeni cu transmitere prin sol, ex. Pythium, Phytophtora, Rhizoctonia sau Fusarium
» măreşte rezistenţa sistemului radicular, faţă de excesul de apă, boli, stresul provocat de temperaturi sau săruri
» favorizează creşterea rădăcinilor şi regenerarea rădăcinilor vătămate
» stimulează creşterea microorganismelor utile, în zona rădăcinilor
» stimulează germinaţia seminţelor şi favorizează creşterea lor
» măreşte capacitatea de reţinere a apei de către sol
» îmbunătăţeşte gradul de aerare a solului şi schimbul de gaze din sol
» măreşte capacitatea de tamponare a solului şi neutralizare a pH-ului din sol, favorizând absorbţia substanţelor nutritive
» leagă sărurile în sol, micşorând salinitatea acestuia
» îmbunătăţeşte calitatea solului şi măreşte gradul de aerare la solurile compacte şi solurile nisipoase uşoare, compacte
» este sursă de vitamine naturale şi hormoni de creştere, cum ar fi chitochinina, care favorizeaza creşterea rădăcinilor.

Recomandări
Produsul se aplică la sol sau foliar. La aplicarea la sol, produsul trebuie încorporat superficial (5 cm adâncime) înainte de semănat/plantat. La aplicarea foliară, preventiv, se vor utiliza 4 g/10 litri apă (0,04%). Produsul trebuie dizolvat complet, înainte de utilizare.

Timp de 10-15 zile, înainte şi după aplicarea produsului, nu se vor utiliza fungicide la sol; nu se va aplica în
amestec cu alte fungicide.

Informații suplimentare

Greutate 1100 g
Dimensiuni 15 × 10 × 25 cm
0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fungicid Biohealth WSG”