Reduceri! Reduceri!
Insecticid Confidor Oil 1L

Insecticid-acaricid Envidor 240 SC

0 out of 5

700,00 lei

Insecticid-acaricid Envidor 240 SC este pentru combaterea paianjenilor si acarienilor din diferite culturi.

 

Descriere

Insecticid-acaricid Envidor 240 SC

Insecticid-acaricid Envidor 240 SC se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, avand tendinta de depunere in timp, dar cu buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare alba, cu un miros usor, caracteristic.

Este un insecticid-acaricid pentru combaterea paianjenilor si acarienilor din diferite culturi.

Mod de actiune: Envidor 240 SC este un acaricid nou din familia ketoenolilor. Actioneaza prin contact si ingestie ca inhibitor al biosintezei lipidelor si combate o gama larga de acarieni: tetranichizi, eriofizi si tarsonemizi.

Envidor are o puternica actiune ovocida, controleaza toate stadiile juvenile de larva si de nimfe si reduce substantial fertilitatea femelelor
Produsul este lipofilic, se fixeaza in stratul ceros al cuticulei, nu este spalat de precipitatii si actiunea lui nu este influentata de temperaturile ridicate. Are o durata de protectie de cca 40 zile de la aplicare.

Mod de utilizare:

  • In livezile de mar pentru combaterea acarienilor Pannonychus ulmi, Tetranychus urticae, Aculus spp. Se utilizeaza pentru un singur tratament pe sezon la debutul atacului dupa inflorit sau la cresterea fructelor, in functie de avertizare. Volumul de solutie este de 15 l/100 m².Timpul de pauza inainte de recoltare este de 14 zile.
  • La vita de vie pentru combaterea acarienilor Tetranychus urticae, Calepitrimerus spp. Se recomanda ca produsul sa fie utilizat pentru 1 tratament in intervalul cuprins intre deschiderea mugurelui-inflorescenta complet dezvoltata sau in perioada de crestere a boabelor pana la inmuierea pielitei acestora. Indiferent de momentul aplicarii, volumul de solutie este de 10 l/100 m². Timp de pauza inainte de recoltare este de 14 zile.
  • La legume pentru combaterea paianjenului rosu (Tetranychus urticae) la castraveti, ardei gras, precum si la vinete de camp. Se recomanda un tratament pe sezon, la avertizare. Timp de pauza inainte de recoltare este de 3 zile

Fitotoxicitate: La dozele recomandate Envidor nu este fitotoxic pentru plante.

Compatibilitate: Envidor este compatibil cu alte produse ca Decis sau Teldor. Pentru alte combinatii recomandam efectuarea prealabila a unui test de compatibilitate fizico-chimica.

 Plante tratate:  Mar, Legume, Vita de vie

Producator: Bayer

Cultura Agentul daunator Doza
Vita de vie Acarieni (Tetranychus urticae, Calepitrimerus spp.) 4 ml/ 10 l apa
Mar Acarieni (Tetranychus urticae, Pannonychus spp.) 4 ml/ 10 l apa
Ardei gras Paianjenul lat (Polyfago tarsoneum latus) 4 ml/ 10 l apa
Castraveti Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae) 4 ml/ 10 l apa
Vinete Paianjenul rosu comun (Tetranychus urticae) 4 ml/ 10 l apa

Informații suplimentare

Greutate 1300 g
Dimensiuni 10 × 10 × 25 cm
0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Insecticid-acaricid Envidor 240 SC”