Reduceri! Reduceri!

Pepene verde LIVIA F1 (1000 SEM)

0 out of 5

430,00 lei

Livia F1 este un hibrid profesional de pepene verde timpuriu, de tip Crimson Sweet ce se remarca prin calitatea excelenta produsa si miezul rosu-aprins.

Descriere

Livia (1000 sem) este un hibrid de pepene verde cu maturitate timpurie din gama Clause, ce se remarca printr-o calitate excelenta a miezului (culoare rosie-aprinsa) si fructe de dimensiuni mari.

Greutatea medie a fructelor este de 8 – 10 kg, ce pot ajunge la 10 – 14 kg in conditii de planta altoita. Hibridul de pepene verde Livia F1 prezinta o adaptabilitate excelenta la altoirea pe portaltoi interspecific (TZ148 F1 sau Shintosa F1). Este de remarcat ca pepenele Livia F1 isi pastreaza caracteristicile privind gustul foarte dulce, aspectul si textura miezului chiar si dupa altoire.

In zonele cu sol nisipos se preteaza a se altoi si pe portaltoi tip Lagenaria.

Coaja are un aspect placut, cu dungi de culoare verde inchis si un strat fin de pruina, oferind hibridului de pepene Livia F1 un luciu atractiv si un aspect comercial deosebit. Hibridul prezinta un comportament exemplar si la legarea pe temperaturi ridicate.

Pepenii Livia F1 prezinta si un brix ridicat (miez foarte dulce). Acesta, completat de culoarea rosie aprinsa si textura crocanta, fac din acest hibrid unul cu un aspect comercial de nota 10.

Informații suplimentare

Greutate 30 g
0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pepene verde LIVIA F1 (1000 SEM)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *