Reduceri! Reduceri!

PEPENE BRYXBERRY F1, 250 SEMINTE

0 out of 5

90,00 lei

Bryxberry F1 este un hibrid nou de pepene verde pe tipul “Crimson Sweet”, ce se remarca prin timpurietate si toleranta la temperaturile scazute din primavara. Fructele sunt uniforme si ating greutati medii de 9-11 kilograme si au un continut foarte mare in zaharuri (BRIX 12).

Descriere

Bryxberry F1 este un hibrid de pepene verde ce se caracterizeaza printr-o maturitate timpurie, cu structura interna foarte buna, miezul este crocant, de culoare rosie-aprinsa si foarte dulce.

Plantele hibridului sunt foarte viguroase, cu radacinile foarte bine dezvoltate, iar foliajul acopera foarte bine plantele, protejandu-le impotriva arsurilor solare. Fructele se pastreaza foarte bine dupa recoltare.

Bryxberry F1 are o maturitate timpurie si tolereaza foarte bine temperaturile scazute, ceea ce a sigura o productie ridicata si de calitate superioara.

Hibridul Bryxberry F1 produce fructe uniforme, de forma rotund-ovala, cu coaja verde inchis, vargata, iar miezul este foarte crocant, de culoare rosie-aprinsa, cu o cantitate mare de zaharuri (BRIX 12). Greutatile medii ale fructelor sunt de 9-11 kilograme, ceea ce face din acest hibrid unul ideal pentru piata din Romania.

Pe langa avantajele prezentate mai sus, acest hibrid de pepene verde Bryxberry F1, vine si cu un pachet de rezistente la boli.

Rezistente:

Co – Colletotrichum orbiculare (Antracnoza cucurbitaceelor);
Fon – Fusarium oxysporum f. sp. Melonis (Ofilirea vasculara).
Mod de ambalare: plic de 250 de seminte.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PEPENE BRYXBERRY F1, 250 SEMINTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *