Reduceri! Reduceri!

SALATA TOUAREG, 5000 SEMINTE DRAJATE

0 out of 5

Prețul inițial a fost: 415,00 lei.Prețul curent este: 350,00 lei.

Touareg (drajata) este una dintre ultimele creatii ale companiei Seminis, un raspuns la unele dintre cele mai importante probleme intampinate de cultivatorii de salata. Salata Touareg este varietatea cea mai populara din Romania pentru culturile de toamna si primavara.

Descriere

Seminte de salata Touareg – 5000 seminte drajate

Salata Touareg este una dintre cele mai apreciate varietati de salata din portofoliul Seminis ce se remarca printr-o mare adaptabilitate la conditii agroclimatice diferite.

Touareg are rezistenta la atacul de afide, la LMV (virusul mozaicului salatei), precum si la mana (Bremia rasele 1 – 25).

Capatanile de culoare verde deschis, stralucitor sunt compacte si pot atinge dimensiuni deosebite. Aspectul comercial este sustinut de frunzele fine, egale ca dimensiune, dar si de greutati ale capatanii ce depasesc lejer 500 de grame.

Touareg are o buna toleranta la emiterea tijelor florale si la necroza marginala a frunzelor.

Frunzele de dimensiuni egale, fine, culoarea si forma deosebita a capatanilor fac din Touareg o varietate excelenta pentru comercializarea si consumul in stare proaspata.

Touareg este recomandat atat pentru cultivarea in camp deschis cat si in spatii protejate. Salata Touareg manifesta o toleranta excelenta la frig, fiind una dintre cele mai apreciate varietati din Romania pentru cultura peste iarna in spatii protejate.

Densitatea recomandata de producator este de 80.000 – 100.000 plante/hectar. Media folosita in Romania este de 10 – 11 plante / metru patrat.

Seminte drajate 3.0-3.5 mm cu tehnologia DynaPill.

Informații suplimentare

Greutate 50 g
0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALATA TOUAREG, 5000 SEMINTE DRAJATE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *