Stoc epuizat

Tomate Cour di Bue (Inima de Albenga) – 100 gr

0 out of 5

90,00 lei

Seminte tomate Raci Sementi Seminte tomate Cour di Bue inima de bou  … Inima de Albenga 100 grame

Stoc epuizat

Descriere

Inima de bou Albenga este un soi semitimpuriu nedeterminat foarte productiv. Fructele au culoare rosie, sunt mari, seamana cu o para mare, dar au nervuri, cu greutatea medie de 200-220 grame. Pulpa este consistenta si extrem de gustoasa. Potrivit pentru consum in stare proaspata si pentru conserve. Perioada de vegetatie este de 120 zile.

Ambalaj: 100 grame

Perioada de vegetatie 110-115 zile.

Termen de semanat:

  • pentru productia timpurie 20 ianuarie-25 februarie
  • pentru productia semitimpurie 01-30 martie
  • pentru productia tarzie 25 aprilie-10 mai.
  • Adancime de semanat 1-3 cm.
  • Cantitate de seminte per plic: 0.2 grame (aprox. 60 seminte).

Top 10 cele mai profitabile soiuri de roșii crete – preț chiar dublu față de cele rotunde normale

Unele dintre cele mai profitabile roșii, reprezinta cele pentru care potentialii cumparatori sunt in stare să plătească chiar si pret dublu per kg. Este cazul tomatelor crețe (costate, tomate cu fructul cret, costat), celor de culoare roz, si celor cu gust de odinioara. Acestea și-au câștigat un loc de top în ultimii ani în activitatea de cultivare in solariile agricultorilor. Un castig decent ramane si din tomatele cherry, dar și cele pe care agricultorii au posibilitatea de a le scoate devreme pe piață, productie extratimpurie de rosii, primăvară.

Roșiile roz, cele crete sau costate, si cele cu gust de odinioara își mențin prețul și pe timp detota vară – in jur de 5-6 lei pe kg chiar și când roșiile ”obisnuite” au un pret in jur de 2-2,5 lei per kg. În plus, aceste soiuri sunt productive si se află la mare căutare în rândul cumpărătorilor români.

Semințele de roșii crete se pot comanda pe internet de pe site-ul nostru de specialitate – seminte tomate crete. Sunt soiuri si hibrizi de tomate sunt foarte productive, si sunt făcute să fie și mari și cu gust, sunt multe pe plantă.

Producție dublă pe fiecare plantă

O plantă ce produce tomate crete (costate), are o caapacitate pentru o productivitate dublă in comparatie cu alte soiuri. „O planta de roșie normala produce în medie între 2.5 și 3.4 kg, iar cele crete produc între 6.5 și 8.5 kg pe planta, proximativ dublu. Un vrej ajunge și pana la 4-5 metri, insa media acestora este undeva pe la 3 metri, depășind bara de cultură din solar sau sera cu aproape o jumtătate de metru, un metru.

Hibrizii de rosii crete sunt rezistente la boli și la dăunători.

Roșiile crețe au și gust

Un kg de tomate crete (avand fructul costat) au pret de 5-6 lei pe timp de vară, cam cu 3 lei mai mult comparativ cu roșiile rotunde obisnuite, cu toate acestea fiind la mare căutare pe piețele oraselor: Tomatele crețe (costate) sunt roșiile de altădată, roșiile cu gust, zemoase, chiar daca sunt un pic mai scumpe acestea se cauta de catre cumparatori.

Viitorul apartine roșiilor roze,

Tendințe, tomatele roze sunt cele mai gustoase dintre toate soiurile de rosii existente

In afara de roșiile crețe, în ultimii ani, legumicultorii romani au incept sa cultive di ce in ce mai mult rosii roze: Cultivatorii de legume au vazut că acum se caută și tomatele roze, iar acestia nu au ce să faca decât să urmeze tenditele pietei. Cea ce cer clientii trebuie cultivat de catre legumicultori dacă vor să aiba vânzare.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tomate Cour di Bue (Inima de Albenga) – 100 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *