Reduceri! Stoc epuizat Reduceri!

TOMATE ROZ MEI SHUAI F1 (100 SEM)

0 out of 5

Prețul inițial a fost: 82,00 lei.Prețul curent este: 65,00 lei.

Mei Shuai F1 este un hibrid de tomate roz din gama Seminis, ce produce fructe mari si uniforme cu un potential de productie extrem de ridicat.

Stoc epuizat

Descriere

Tomate nedeterminate Mei Shuai F1 – 100 sem

Tomatele Mei Shuai F1 sunt recomandate in special pentru ciclul I de cultura in spatii protejate dar si in camp deschis.

Planta tomatelor Mei Shuai F1 este una extrem de viguroasa, cu o crestere nedeterminata si cu o distanta mica intre internodii.

Fructele produse de hibridul Mei Shuai F1 ating in medie o greutate cuprinsa intre 220 – 230 gr, formand un numar de 4-5 fructe la fiecare inflorescenta.

Aceste tomate se deosebesc prin fermitatea si uniformitatea fructelor, atat in cadrul aceleiasi inflorescente cat si intre inflorescente pe planta.

Hibridul Mei Shuai F1 are un aspect comercial deosebit, dat in special de fermitatea si culoarea de roz aprins al fructelor.

Tomatele prezinta un potential de productie extrem de ridicat avand si o foarte buna adaptabilitate la conditiile diverse de cultura, prezentand si o toleranta ridicata la temperaturile scazute.

Informații suplimentare

Greutate 15 g
0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TOMATE ROZ MEI SHUAI F1 (100 SEM)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *